Post by dreninnarnopa on Feb 5, 2022 1:00:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Farming Simulator 16 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód végtelen állóképesség ▞▞▞
▞▞▞ Farming Simulator 16 2022 version ▞▞▞
Szar
Nem kényszerít rád semmilyen hirdetést. A játék igazán szórakoztató és addiktív. Amikor levágja a füvet és szénává alakítja, be kell szereznie egy fűnyírót, egy rendterítőt, egy dolgot, amiből szénabálát csinál, és egy teherautót, amely felveszi a szénabálákat. Számos frissítést végezhet eszközein, így soha nem fog unatkozni. Ha problémái vannak, használja a kézikönyvet, vagy ha megkeresheti a YouTube-on.
Ez annyira reális, de szükségem van minden járműre és gépre, pls
Szóval csatlakozom a bátyámhoz a Mutiplayeren, és rendben van a képernyőjén, és nagyon zavar a képernyőm, mintha nem tudnék vezetni, örülnék, ha valaki segítene ebben a problémában.
Ezajátékjol
A játék jó, de ha lenne kormánykerék, akkor fantasztikus lenne
A grafika és a játékmenet jó, de a vezérlőket olyan nehéz irányítani.
Egészen addig élveztem a játékot, amíg át nem váltottam a többjátékosra, és elvesztettem mindent, amiért keményen dolgoztam
Új fejlesztések jöhetnének...
Fantasztikus élmény. Jó játék. De miért nem lehet a pedálon opciókat megadni, pl a normál gázpedál és a fékpedál. Giants Software, ti vagytok a legjobb srácok. A járművei valódinak tűnnek. Légy áldott, szia!!!
Ez és addiktív játék! Sokat megtanít a gazdálkodásról, és a grafika is fantasztikus! És örülök, hogy különböző helyeken különböző dolgokat árulhatsz. És tényleg nagyon gyorsan lehet pénzt szerezni! És nagyon gyorsan költsd el mezőgazdasági felszerelésekre. Garantálom, hogy elég gyorsan rabja leszel!
Rendben.
Ez egy nagyon szívás játék, annyi Mb-ot vett igénybe, és a letöltés 88%-a után eltűnt. Igen, elment!!! Kérlek ne töltsd le ezt a játékot 😠 😡 . Azt mondom, ne töltsd le, most rajtad múlik, ha el akarod pazarolni a MB-odat.
Szórakoztató játszani, de unatkozik.. Mentett játék, és amikor visszatértem hozzá, az összes fejlődés eltűnt. Aztán azt mondják, hogy nem mentettem meg a fejlődésemet. Ne pazarolja az idejét, csak azt akarják, hogy fizessen érte
Nagyon jo jácanivele
Szép játék, de a játékot javítani kell, hozzá kell adni néhány gépet
Pussel - jigsaw puzzles Tankenötter uby
Nagyon jó játék csak kel belső nézet pls
Farming Simulator 16 Simulare emba
Farming Simulator 16 Simulation bvp
Fs 16 nagyon jó játék,de az fs 18 jó lenne ha ingyenesen letölthető lenne 🙂
Ez alapvetően ugyanaz volt a grafikával és kezelőszervekkel, mint a 2014-es játéké. Komolyan kérem a visszatérítést.
A legjobb játék
Farming Simulator 16 Simulacijske igre nsqq
Grafika nagyon jó minőségű 5 csilag
Ez a játék nagyon jó. De legalább néhány fejlesztést kell végrehajtania, például, hogy nagyobb legyen a térkép. De egyébként jó.
Farming Simulator 16 Simulation bvp
A legutóbbi frissítés után most nem működik a dönthető képernyő kormányom, és a kilátás 30%-os szögből van!
Ez egy nagyszerű játék, sokkal jobb grafikával és több játéklehetőséggel. De van egy hiba a giroszkóppal, ami miatt véletlenszerűen balra megy ok nélkül 1-2 másodpercre.
letöltöttem és megvásároltam, de kinyitva nem tudom használni, a nagyításon és kicsinyítésen kívül bármit meg tudok csinálni a képernyőn.
Kormányozni kell, és nem dönteni, amitől csak felforr a vérem
Imádom a játékot, az egyetlen dolog az, hogy amikor járművet vezetek, véletlenszerűen balra fordul, csinál egy 180-at, és visszaáll a normál állapotba, javítsd meg ezt
Hello uram, ez a játék nagyon jó, rengeteg remek traktor van és még sok más A grafikája nagyon szép és vonzó, de van egy alázatos kérésem, hogy adjon hozzá még egy dolgot. , aki nagyon híres és külföldön is ismert énekes. Tedd bele a képüket vagy a kivágásukat ebbe a játékba, vagy tedd fel a képüket a táblára, vagy hozd el benne a híres HMT 5911🚜 típusú traktorukat. Alázatos kéréssel fordulok hozzád. köszi 🤗
Csak EGY barát csatlakozhat a játékodhoz
Örülök, hogy hamarosan újra látlak, hogy jó legyen
Farming Simulator 16 Simulation nuy
Farming Simulator 16 Simulare emba
Ez a játék nagyon szép, kérjük, folytassa a fantasztikus játékok készítését
Nagyon jó, de a grafika nagyon alacsony
Mán 3 eve jatsom és nagyon jó játék.csak jolene ha lehetne frissíteni.