Post by dreninnarnopa on Feb 5, 2022 1:03:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hunter Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hunter Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Витривалість генератора чит-коду ▞▞▞
▞▞▞ Hunter Assassin 2022 version ▞▞▞
Це дуже весело і викликає звикання. Щоб отримати «подарунки», потрібно подивитися рекламу. У нас вже є спливаючі вікна після кожної гри та багато можливостей натискати рекламу, але іноді це не дозволяє мені відмовитися від «подарунку». Я також хотів усвідомити, що це не подарунок, якщо ви не подаруєте нам його як подарунок на Різдво. Мені доводиться дивитися рекламу, яка іноді не дає мені натиснути після завершення оголошення, через що мені доводиться перезапускати гру. І я не отримую свого «подарунку». Якщо ви можете це виправити, дякую.
Одна зірка бо не можливо відкрити
Hunter Assassin Azione jvu
Гра хороша, але у вашу гру потрібно додати нову версію
ЦЕ БЕЗКІННЕЧНИЙ ЧАС
у ньому багато реклами, але мені все одно подобається
Тільки реклама add add n add ....too much add
Details about SC Anne Green Gables Fashion Original Socks ...
Гра клас толька одне но що хай там додати вагонетки, що вони їхали
Повністю ігноруючи рекламу, сама гра не має недоліків (вона добре функціонує, а елементи керування дуже гладкі та інтуїтивно зрозумілі), але це також не дуже весело. Завдання ледве є, і кожен рівень відчувається однаково.
Багато реклами
Класна гра. Щеб трошки оновити.
це добре, але реклами забагато
Hunter Assassin Akční tpqr
Фантастична гра, я був би щасливий, коли грав у гру
Хороша гра, багато реклами 🤬
Завантажити Hunter Assassin 1.14 APK для Android
Я мав цю гру деякий час, але в кінцевому підсумку видалив її. немає реклами, якщо ви вимкнете Wi-Fi (це все одно офлайн-гра....), тому я не знаю, на що скаржаться люди. Але гра настільки повторюється, що через деякий час це все те саме, навіть без збільшення складності.
😊😊😊☺😀😁😁😊😊☺
Гарна гра але реклама все псує, видаляю
Важливо мені її скачати тому я ставлю одну зірочку
клас
Hunter Assassin Акционе jluj
Дуже багато реклами!!! Ну дуже!! Ти більше дивишся реклами , ніж граєш!!! Після кожного проходу лева - реклама! Мені дуже сподобався сам тип гри , але неможливо насолоджуватися грою при такому кількості реклами !!! Прошу, ви губите велику кількість фанатів через цю рекламу!!! Я знаю , що вам важко , але прошу ... ставте принаймні її не так багато.
Приблизно через тиждень гри всі персонажі розблокувалися. Бонусні персонажі, які ви отримуєте від подарунків, ніколи не надаються. Навіть якщо у вас є шанс 1 до 3, ви ніколи не зможете відкрити його. Таким чином, очевидно, сфальсифіковано, що 9 коробок, з яких ви вибираєте 3, насправді не мають персонажа за собою. Гра – це те саме, що закінчується, і знову, і знову. VIP-доступ для отримання додаткового персонажа — це серйозний жарт із 6,99 доларів на тиждень, лол. ОЦЕ ТАК! Жоден спосіб цього того не варте.
4 з рок бо багато ріклами
Я б поставив йому 5 зірок, якби не реклама після проходження кожного рівня
Thank you come againhow to change netflix profile picture__Aryane__Manila Is Full of Men Named BoyHunter Garnerfrieda willighagenthe pony
Реклама достала, неможливо грати.👎
Ninja Tobu ஆக்ஷன் vazn
Hunter Assassin የእንቅስቃሴ nun
Рекламні оголошення та інші оголошення. Крім того, це дуже легко. Можливо, гра призначена для дітей 5 років, але у них не повинно бути телефонів, тому це не має сенсу. Вони могли б зробити це більш стратегічним, і насправді було б весело зробити це більше схожим на головоломку, інакше ти мертвий, я грав близько 50 рівнів і ніколи мене не торкнувся. Це бездумна гра з рекламою bizzilion, яка взагалі не варта вашого часу.
Гра клас але є 1 мінус коли кожен рівень можна було б перевищення міняти, тобто з кожним рівнем кожної карти
Бравил старс поподобі
дуже цікава гра, яку ви не отримаєте 🥱🥱
Історія героїв "доти 2". "Доту 2": герої для новачків - Комп ...
Кльова