(Android/iOS) Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games цхеат цоде повећати све
Feb 6, 2022 16:32:18 GMT
Post by fisuchemusho on Feb 6, 2022 16:32:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећати све ▞▞▞
▞▞▞ Dude Theft Wars Offline \u0026 Online Multiplayer Games 2022 version ▞▞▞
Углавном је све добро. Рекао бих само да поправим поглед камере. На пример, направите приказ треће особе. Желим да видим своју рагдолл. Такође бих рекао да поставите причу и направите прилагођени лик. Друга ствар је да полицајци не раде ништа. Да бисте изгубили полицајце, пуцате у полицајце. Ако бисте то урадили, послали бисте још полицајаца тако да направите област из које морате да побегнете и ако вас пандури убију или ухвате, идете у затвор на 1 минут, али можете побећи користећи ствари. Хвала вам надам се да ћете ово додати
Разлог за 2 звездице јер 1. Нема више мисија ако су ово игре отвореног света, биће бескорисне ако нема мисије. 2. Ниједан Чед није додат у ово ажурирање. 3. Неке од варалица, било да сте затворили или не раде. 4. Контроле нису боље
Kiss date kill, Alamat adun ulu bernam, Jinma parts texas, Salaire ...
Staff! - Job Game | Simulator سیمولیشن rms
Добра игра, али када откључате каракер и сво оружје, то је тако досадно, молим вас, додајте неке нове функције да бисте уживали у игри и сваки пут када играмо и не ометајте нас
Веома блага, кутијаста графика. Неколико мини игара као што је кошаркашко снимање било је забавно играти неколико пута, али остало је било само лутање около бесциљно нападајући људе. Пандури су се појавили само једном или двапут, а онда је све што је било потребно да се отараси траженог нивоа било да се убије неколицина који су се појавили :/ Физика је ужасна - ствари када се спусте на земљу само настављају да се полако котрљају заувек, возила су или супербрзина и немогуће је контролисати или толико споро да је брже само трчати.
Треба да се ажурира, на многе грешке и ствари, да није било грешака ова игра би била популарна
Велики потенцијал, међутим фиксни џојстик је у незгодном положају и стално подизање новца је досадно, након малог полирања ово би могла бити одлична игра, али још увек није ту.
Ова игра је невероватна, али и даље има грешака након ажурирања и откључавања Чеда у игри, додајте нове шифре за варање.
Стално заостаје/замрзава. Једина игра на мом телефону са којом имам проблема!!! Ништа као да се вожња у игри замрзне па одмрзне и следеће знам да је ауто слетео са моста или на букву и завршио у води! Игра је одлична када ради!!! Када?!?!?!?;?!?!?!?!?!?!
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Δράση iwkz
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games অ্যাকশন hiu
Није лоша игра, али видим један проблем. Хеј банду је тешко победити уобичајеном тактиком. Морате да користите све варалице само да бисте покушали да победите. А неки од чланова банде имају пиштоље који могу да погоде читаву мапу што је глупо. Чак сам преузео хак да видим мој одговор и они могу да те упуцају преко карте, молим те, Нерф ово или им дозволи да уопште немају оружје, јер је ову игру ионако прилично тешко циљати. Такође вас молимо да лакше дођете до новца.
Увек ми се обрисе ацоунт кад удем 🖕😠😠😠😠😠😠💀😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
То је супер! Графика је лепа у смислу 1в1.лол, прича је добра, а ја волим слободно лутање. Једва чекам да видим шта ће бити са овом игром у наредној години!
Стварно ми се свиђа ова игра, али ако је до тебе возио ауто, они не стају, они возе право, а људи које удариш и они побегну, шлепе се по зидовима па их је тешко ухватити
Игрица је ок али кад уђем у ауто увек ми заглица
Dude Theft Wars Offline & Online Multiplayer Games Δράση iwkz
Увек ми се свиђала ова игра, али сада заостаје чак и када се смањује графика на више уређаја. Снег је кул, али требају нам моторне санке!!! Готово ниједна игра отвореног света осим пубг-а и само узрок 4 нема моторне санке.
требало би да буде мултиплаиер. такође ако ставите неку ставку, она би требало да остане тамо ако напустите игру и вратите се. и требало би да будете у могућности да ставите предмете у свој аутомобил.
То је игра која је свакако у току, и дефинитивно има својих проблема, али саслушајте ме. Програмерима је стало, то је тачно у почетним фазама, али им је легитимно стало до своје игре и то ми значи више од неколико грешака. Уживам у овој игри и спреман сам да сачекам и подржим програмере да видим да ово постане игра за коју знам да може бити! 😁
Веома лоша игра има много грешака и грешака, аутомобили су веома лоши, а полицајци су превише лењи. Зато вас молим да не инсталирате ову игру.
Исправите грешку у потпуности у следећем ажурирању, хвала
У реду, ово је најчуднија превара ГТА од роцкстар игара, али боље је ако нема грешака, али мапа је скоро велика тако да да, добра игра
Мисија у којој извучете Ричија из затвора не функционише, а трка заостаје и када стигнете до последњег прстена, избацује вас из игре
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😎😎😎
Када ће нова надоградња
То је прилично добро. Али, полицајци једва праве штету, излазе нигде и лако их је изгубити, али, добар рад на игри. Само настави тако! 😊
Ажурирајте ову игру са аутоматским подизањем новца када убијете особу новац једноставно одлете негде другде, што отежава проналажење и зато тражим ово када убијете некога ваш лик аутоматски прихвата новац
Сјајно је, али би било боље са клубовима и пабовима
ма дај мислим
забавно је, али када возите (на Цхроме ОС-у) не можете да користите тастере са стрелицама или васд и не можете ићи даље након окретања
Додајте нови тркачки аутомобил, направите полицијске мисије и мисију пљачке банке, додајте све нове стреле и мисије оружја да бисте откључали Чед карактер додајте опсег и пригушивач и толико волим ову игру јер можемо све да урадимо у овој игри, хвала на ажурирању 👍👍👍👍 👍👍👍👍👍😀😀😀😀😀😀 направите продавницу за прилагођавање и волите своју песму 👍👍👍👍👍👍👍👍 и направимо режим да бисмо могли да делимо пријатеље и да додамо пријатеље
То је у реду игра, али графика је тако лоша да ваш лик има једну руку и једва можете да контролишете аутомобил да му је потребно ажурирање или две до тада једна звездица
на ако
Не могу играти мултиплаиер. Пише да ми треба најновија верзија, али је имам. Осим тога, чак ни не приказује опцију ажурирања. Поправи ово
Мех
Кул игра
Као о Прво има монстер труцк а игрица је врх имас и тел и све цоол
Употреба овог алата никада неће представљати пријетњу играчу или игри . ... Empire Warriors: Offline Games ... Dude Theft Wars: Open World Sandbox.
Добро је, али ме увек изнервира када радим мисију Рика и волео бих да постоји онлајн режим где можете да направите сопствени графикон и да облачите карактере приче.
Дајем овој игри 5 звездица јер је веома добра у свему, али једина мана је што ова игра превише виси у мултиплаиеру и мало у сингле плаиеру. Поправите га, виси
Невероватна игра🤩 молим вас додајте ове ствари 1.додајте одећу за једног играча.. 2.додајте више модова као што су тренинг, режим граната.. 3.додајте кућне љубимце и новчиће да бисте купили одећу за једног играча и коже за кућне љубимце....... али запањујућа игра🤯
Ценсурре
Игра је предобра, исправите грешку само у 2. Време заустављања лика кратко време игре
Ваша игра не ради за више играча датум 7. јануар 2022
Добра је игра и све, али ви момци морате да поправите кашњење и грешке и неугодно је када учитам синглеплаиер и падне. Желим вам све најбоље, надам се да ћете све поправити у следећем ажурирању о коме сам говорио о кашњењу грешака и учитавању једног играча Пад екрана, поправите то
Зашто када избијем зомби, то не ради?
Игрица је добра и ово деца несмеју да Игају
То је стварно добра игра, али ослобађање Ричија Мисона је тако дуготрајно као да у реду, идемо у полицијску станицу? У реду, завршио разговор са њим... Иди код његовог пријатеља... узети његов ауто? Коришћен за набавку, али ок... урађено, сада, трка на времену, ово траје мало дуго... ок за мало озбиљног разговора о временској трци ауто се креће као путер у тигању тако клизав да је скоро немогуће возити сада нашао сам три ствари? Хајде, требало је да дођем код Ричијевог пријатеља да узме његов ауто и онда се СТЕТХ иа кное сакри у сенци.
Ова игрица добија 4 звијезде само јер има шифре кад их неби имало ова игрица би имала само 3 звијезде