Post by fisuchemusho on Feb 6, 2022 16:47:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Cook - 3D Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įgyti patirties ▞▞▞
▞▞▞ The Cook - 3D Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Tai žaidimas, užkrėstas skelbimais. Kiekvienas jūsų veiksmas suaktyvins reklamą ir tai velniškai erzina. Be to, jūs net negalite pasirinkti savo ingredientų. Klientas nori kokteilio? Čia blogai pagaminsite mėsos kokteilį su svogūnais ir sūriu ir jokiu būdu negalėsite prarasti. Tiesiog pinigų grobimo žaidimas. Pasakysiu savo sūnėnams ir dukterėčioms to nežaisti. Ir jei aš tai mačiau kieno nors telefone, pašalinsiu juos jų vardu. Nerekomenduojama.
Šis žaidimas yra toks įdomus ir jūs galite gaminti maistą, o jūs galite nemokamai jį atsisiųsti ir žaisti, todėl man patinka šis žaidimas.
5 ŽVAIGŽDĖS! Nesijaudinkite dėl skelbimų, galite tiesiog išjungti „Wi-Fi“! Aš žaidžiau tai savo 2-uoju telefonu, kol jis sugedo, ir buvau priklausomas!
Tai taip. Pats žaidimas visai neblogas. TAČIAU!!! Pasieksite tašką, kai jie prašo kažko neįtraukto ar įtraukto (ty be morkų), bet to, kas jums liko, neužtenka, kad gautumėte visą juostą. Taigi arba jūs pralaimite $$, arba pralaimite $$. Deja, be visų skelbimų turėjau pašalinti.
Naujasis atnaujinimas pašalina visus vaisius ir daržoves, kuriuos anksčiau atrakinote ir įsigijote. Labai smagus žaidimas. Tai būtų keturios žvaigždės, tačiau naujasis atnaujinimas trikdžių nepašalino. Žaidimas neberodo jokių prizų pristatymo, tada jis užšąla ir pašalina jus iš žaidimo.
Na tai labai fainas žaidimas rekomenduoju pažaist😀
Puikus žaidimas, daviau jam penkias žvaigždutes, nes tai gražus žaidimas, bet pašalinkite skelbimus, aš žaidžiu nuo 2 metų, tai puikus žaidimas, kurkite gražius žaidimus
Patinka patinka kaip tiek daug patinka man labai patinka šis žaidimas, tai yra labai geras žaidimas !!!!!!!!!!!!!!! palaukite, galite įdiegti roblox, jei jį įdiegsite, būsite labai patenkinti ir įdiekite sušių ritinį 3D, tai tikrai geras žaidimas!! Ir ten nėra daug skelbimų ir tai yra geriau!!
Šį žaidimą vertinu 4 žvaigždutėmis, nes jis suteikia ribotą laiko pjaustymui, o tada klientai pyksta, kai nesupjaustome juos tiksliai. Taigi, ką aš bandau pasakyti, tai TURI UŽTIKRINTI PAKAKANKAIK LAIKO PJOVYTI.
Tai gana įdomus mažas laiko praleidimo žaidimas, bet mano didžiausias skundas yra tas, kad beveik KAS 5 minutes pasirodo beprotiška reklama!! Tu nori to? Reklama! Turite užsakymą? Reklama! Baigėte užsakymą?! Reklama!! Atėjo taškas, kai turėjau įjungti telefoną lėktuvo režimu, kad galėčiau juo mėgautis! Atsikratykite kai kurių savo bjaurių skelbimų!!
Tikrai geras žaidimas, jei atvirai 👏 👌 👍. Bet skelbimai. Reklamos visur. Tai kaip 100000000 skelbimų (juokauju, kad 2 ar 4 arba 6 iš niekur nieko.) Bet, bet, bet, bet. Jie skirti už pinigus, todėl žmonės juos ir kuria. Pinigai nėra svarbūs šeima, bet maistas, vanduo ir kasdieniai naudojami daiktai kainuoja Pinigai 💰 😒, jie turėtų būti nemokami, bet ne, ir su jais reikia tik dirbti. Šis žaidimas yra juokingas, kvailas, 10 iš 10 vaikų žaidimas (ir ne, aš nesu suaugęs 😑 Man 9.) Bet šis žaidimas yra 👍 (Redaguoti, dabar gaminu, byeee)
The Cook - 3D Cooking Game სხვადასხვა zdff
Žaidimas yra įdomus, kai jūsų nevargina skelbimai, kurie kartais netgi pasirodys jums kuriant receptus. Jei rimtai, skelbimų yra LABAI per daug, mažiausia, ką galėtumėte padaryti, tai pridėti atvėsinimą ar ką nors kita iššokantiems skelbimams, taigi, kai žiūriu visus skelbimus, kad gaučiau atlygį (kuriuos turite žiūrėti skelbimus arba neturėsite pusės prekių) t nuolat gauti erzinančių iššokančių langų. Man patinka žaidimas, bet skelbimai rimtai sugadina patirtį.
Iš pradžių man labai patiko šis žaidimas. bet ten per daug skelbimų. jis man pasakys, ar noriu naujo ingrediento (turiu žiūrėti skelbimą, kad jį gaučiau), o aš pasakysiu ne, ačiū ir vis tiek man rodo skelbimą. Aš taip arti, kad ištrinčiau programą.
Per daug skelbimų. Meno stilius yra mielas, ir man atrodo, kad bendras žaidimas yra malonus, bet taip apmaudu, kai kas 3 sekundes rodomas skelbimas. Tikriausiai žaisčiau šį žaidimą daug daugiau, jei skelbimai nebūtų nuolatiniai. Taip pat man keista, kaip kai užpildote pakankamai prašymų atrakinti naujus dubenis ir lėkštes, TURI žiūrėti skelbimą, kad jį iš tikrųjų gautumėte. Kaip kas??
Puiki žaidimo idėja! Žaidžiau kelias minutes ir beveik nuolatiniai trisdešimties sekundžių skelbimai privertė mane pašalinti. Kūrėjai, pakeiskite skelbimų dažnumą ir gausite daugiau žaidėjų bei daugiau pajamų iš reklamos.
Ši programa yra puiki! Rekomenduoju! Tai tikrai sukelia priklausomybę. Bet manau, kad gražus atnaujinimas būtų įdėti tiek ingredientų, kiek norime, nes tai būtų daug smagiau arba bent jau suteiks daugiau vietos ingredientams, bet ramybėje puiku! 5 žvaigždutės, apsvarstykite galimybę atnaujinti!
Tai įdomus žaidimas, "Bet" yra PER DAUG SKELBIMŲ ir NEGALIU ATIDARYTI PREKIŲ SU SKELBIMAIS, todėl man tai nepatinka. Kiekvienam patiekalui yra daug skelbimų. Taigi kodėl aš ištrinu žaidimą. Mano telefonas yra pritaikytas daugeliui virusų ir virusų. Plz sukūrė šį žaidimą be skelbimų. !?!?!? ,, ir tada, kai atnaujinu sunkvežimį, atnaujinta prekė negali sutaupyti ir mano pinigai dingo taip.. !? . SUTAISYTI TAI !@
Per daug reklamų jūs negalite iš tikrųjų mėgautis žaidimu, nes jis užmuša pagreitį. Kiekvienas jūsų judesys yra reklama. Kaip ir kiekvieną kartą po valgio. Tai gera idėja, bet per daug skelbimų privertė ją pašalinti. Liūdnas.
Man patinka šis žaidimas, jis toks įdomus, man jis patinka, nes galite gaminti žmonėms ir gauti naujų dalykų. Tęskite gerą darbą ir nieko nepridėkite
Šis žaidimas yra nuostabus! Tik 1 problema. Skelbimai. Bet jei pavyks nuimti, kol lygis bus baigtas, būsiu labai LAIMINGAS!!
Idomus
Žaidimas buvo tikrai įdomus, o grafika yra miela. Kurį laiką man labai patiko žaisti. Tačiau, nors suprantu, kad reklama yra svarbi kūrėjui, šiame žaidime jų tiesiog per daug. Negalėjau atlikti vienos užduoties neturėdamas bent dviejų ar trijų skelbimų. Tai darėsi juokinga ir galiausiai neleido man žaisti, nes buvo nuobodu laukti, kol baigsis reklama.
Siaubinga. Nėra mokymo, todėl kiekvieną kartą, kai sulaukiate kliento, gaunate žemą balą, nes panaudojote netinkamus ingredientus. Neįmanoma pasakyti, kokie yra ingredientai, nebent tai būtų garso įraše, bet aš išjungiu telefono garsą.
Man patinka žaisti šį žaidimą. Bet čia yra mano problemos Kas 10 sekundžių pasirodo skelbimas. Kartais kai spusteliu atidaryti, jis neveikia Kartais kai bandau ką nors sustabdyti, tai tiesiog tęsiasi. Jūsų naujovinimo eiga neišsaugoma
Šis žaidimas yra mielas, bet manau, kad šis žaidimas buvo labiau skirtas tik užsidirbti papildomų pinigų, o ne pramogauti vartotojus. Suteikia galimybę žiūrėti reklamą ar ne, bet vis tiek persijungia į skelbimą. Jei turite laiko žiūrėti skelbimus, kurie jums nieko neduoda žaidime. Tai tau
Pradžioje žaidimas buvo įdomus, bet po tam tikrų lygių nebegausite nieko naujo gaminti. Po 70 užsakymų darosi nuobodu. Taip pat gaunate skelbimą po skelbimo. Jei gaunu ką nors po skelbimo, gerai, aš iš tikrųjų galiu žiūrėti skelbimą, bet jūs gaunate skelbimus tik todėl, kad jie gali įdėti jį į virimo vidurį... Tęsti: žaidimas iš pradžių buvo kietas, bet tada skelbimai jį nužudė. 👎 Atsiprašau už įkyrumą 😂🙏.
Pats geriausias žaidimas mano gyvenime! Rekomenduoju atsisiunt. Bet yra reklamų😣Bet juose galima pabandyti kitus žaidimus🤗
man patiko žaidimo idėja. Turiu keletą pasiūlymų, kad šis žaidimas būtų įdomesnis. pirma, paverskite žaidimą sudėtingu ir, antra, pridėkite daug daugiau patiekalų ir virtuvės reikmenų, kad žmogus susipainiotų ir žaidimas būtų įdomesnis.
The Cook - 3D Cooking Game Thông thường ymxg
Kiekvieną kartą, kai ką nors spustelite, pasirodo skelbimas, kuris taip erzina. Jie verčia spustelėti reklamas dėl visko – ingredientų, pinigų ir t. t. Visa tai yra iš gryno godumo ir kapitalizmo įtakos, kad susigrėbtų šūsnis dolerių, kai jiems užtenka pinigų vien iš žmonių, kurie jį įdiegia. Neįdiekite šito! Aš taip pat gavau virusą iš šios programos.
Man labai patinka šis žaidimas...😍😍❤️ bet yra keletas priežasčių, kodėl nedaviau jam 4 startų. 1-oji priežastis, dėl kurios yra daug skelbimų, prašau sustabdyti jus blogai 😈 skelbimai. kiekviename lygyje yra 3–4 skelbimų. Saugokitės, kad skelbimai yra tada, kai pradedate lygį, viduryje 1–2 kartus ir pabaigoje. 2-oji priežastis, dėl kurios sutrinka kiekviename lygyje, sutrinka 4–6 kartus. BTW jis trikdo viduryje ir pradžioje. Apskritai šis žaidimas yra nuostabus, tai nėra pats blogiausias žaidimas 🎮💕😊👍✨
Labai labai geras žaidimas siuličiau acisiust
The Cook - 3D Cooking Game Thông thường ymxg
Tai puikus žaidimas! Man patinka, kaip skelbimas yra pabaigoje, kai baigiate apvalią puikią programą, kuri būtų buvusi 5, bet skelbimų yra per daug . Bet be reklamos tai NUOSTABU.
Iš esmės šis žaidimas yra labai įdomus bet kokio amžiaus žmonėms. Aš turiu galvoje, tai gana šaunu su nuostabia grafika ir gera koncepcija. Būčiau įvertinęs šį žaidimą 5 žvaigždutėmis, jei žaidžiant žaidimą nebūtų rodoma tiek daug skelbimų. Aš tiesiog neturiu jokių problemų su reklama, bet jei yra PER DAUG REKLAMŲ, tai kaip aš turėčiau žaisti sklandžiai?! Kai žaidžiau žaidimą, buvau susierzinęs. Žaidžiant reikia daug kantrybės dėl tų beprotiškų skelbimų. PER DAUG SKELBIMŲ, PATINGŲ, PAGAL OMG, LAUKIMAS JAUTAUS PAVARGUS!
Tai malonu, bet jei žaidžiate per ilgai, tai tampa nuobodu. Galėjai jį paleisti su daug daugiau galimybių, nes monotoniška tiesiog kepti pyragus, gaminti sultis, virti sriubą ir pan. Ką apie naują funkciją, kad žaidimas būtų šiek tiek sunkesnis? Pavyzdžiui, išrankus valgytojas, nemėgstantis žalumynų, teks rinktis daiktus, kurie nėra žali. Ar net alkanas vartotojas, kuris nustatys savo patiekalo paruošimo laikmatį. Apskritai, tai gerai atrodantis naujokų žaidimas. Jei jūsų vaikui patinka gaminti, rekomenduoju šį žaidimą, jei jis nenori nuolat laikytis taisyklių ar daryti tai, ko nori. Tačiau tai vis dar yra mažas žaidimas, kuriame yra daug galimybių tobulėti.
The Cook - 3D Cooking Game Casual qzgi
Virėjas yra toks patrauklus, jūs galite patekti į naujas vietas ir naujus lygius, šiuo metu aš esu 199 lygyje, bet vienintelė problema, kurią turiu šiame žaidime, yra ta, kad jūs neturite daug salų, į kurias galėtumėte patekti. jūs tiesiog darote kiekvieną salą, prašau, ar galite sukurti naujų salų, į kurias galėtumėte nuvykti.
Tai geras žaidimas, bet skelbimai tiesiog per daug varginantys, o dovanų dėžutė, kuri ateina po dienos, manau, turi tos pačios spalvos laikrodžio pridėjimo mygtuką! Taigi tai priverčia jus žiūrėti kvailą „Add“!! Perskaitykite visas apžvalgas ir daugumoje jų yra per daug priedų!! Pataisykite tai ir tai bus bent 4 ar 5 ŽVAIGŽDŽIŲ žaidimas.😐😐😏😏😏
Tai mielas žaidimas, bet labai aplaidžiai atrodo, kai pjaustant įvairius daiktus pjaustoma, o maistas keliauja visur.
Visai geras
Man labai patinka šis žaidimas, tai labai smagu. Šiame žaidime galite nuveikti tiek daug dalykų. Man tai patinka. Žaidžiu jį valandų valandas, manau, kad ir jūs turėtumėte!
Taip sukelianti priklausomybę! Primygtinai rekomenduoju šį žaidimą, jei jums nuobodu ir neturite ką veikti arba jei norite tiesiog patirti ramybę! Greitas patarimas, kaip atsikratyti skelbimų, tiesiog išjunkite „WiFi“ ir jie nustos veikti. Jei galėčiau tai suteikti daugiau žvaigždučių, aš tikrai tai padaryčiau!
Tai įdomus žaidimas, bet erzina, kai negalite pasirinkti ingredientų. Kai pasirenkate ingredientus, turėtumėte atidaryti daugiau lošimų ir rasti daugiau ingredientų. Jūs taip pat leidote papuošti pyragą. Kai pakeisite, įvertinsiu 5 žvaigždutes
Puikus zaidimas. Literatūriškai gaminu bet kokį maistą, bet turiu atkreipti dėmesį į klientų užsakymus.
Ar tai tik aš, ar neįmanoma įtikti pirkėjų tam tikrais ingredientais. Sako salotos, tai įdedi salotų ir pomidorų, o visa kita darai teisingai, bet suvalgius sako, kad norėjo apelsinų?!?! Esu sumišęs dėl to, jei būtų būdas tai paaiškinti, būtų puiku. Taip pat yra daug skelbimų, tiek daug, kad tai tarsi užmuša žaidimą. Išspręskite šias problemas, bet be viso to, geras žaidimas.
GERAS ŽAIDIMAS, bet skelbimai visiškai sugadina malonumą! Kiekvienas jūsų judesys jums kainuoja reklamą! Arba galite MOKĖTI už skelbimų nebuvimą, bet daugumai žmonių padarykite tai taip, kad žaidėjui nereikėtų matyti skelbimų, o jei nori, jie gali, dėl to žaidimas būtų nuostabus!
Net nežinau kodėl man šitas žaidimas patinka
Per daug skelbimų. Reklamos po visko, ką darote, tada viskas, kas nemokama, taip pat yra skelbimai. Jei norite pinigų, pridėkite daiktus kita valiuta, užuot priversti mus žiūrėti daugybę skelbimų. Atrodo, kad kūrėjams tai nerūpi.
Tai šauniausias žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiau, man labai patinka šis žaidimas, yra įvairių maisto produktų, kuriuos galime gaminti ir nėra jokių skelbimų, taip pat galime pakeisti ranką ir peilį. Šis žaidimas yra toks šaunus
Tiesą sakant, man labai patinka programa, visada mėgau gaminimo žaidimus ir tai man puikiai tinka.
Skiriu jam 3 žvaigždutes, nes iš pradžių tai buvo tikrai geras žaidimas. Visada žaidžiu tokius žaidimus su įjungtu lėktuvo režimu ir tai padeda, kad negaunu skelbimų, bet kažkodėl manau, kad žaidimas buvo atnaujintas ir dabar, kai aš turėčiau, kai prizai kartais nepasirodo
Vien žaidimas buvo geras, gal net malonus. Bet visa tai atimama, nes kai tik atsisiunčiau žaidimą ir baigiu PIRMĄJĮ patiekalą, iškart gaunu skelbimą. Tada, kol renkuosi naujus ingredientus, kai tik baigsiu, gaučiau skelbimą. Po to aš baigiau savo 2-ąjį patiekalą ir pastebėjau, kad patiekalą paruošti neužtrunka tiek ilgai, bet tai netrukdo jums iškišti vidurinio piršto ir kišti reklamą po skelbimo į mūsų veidus. Pavargau, visi tokie žaidimai turėtų degti. Įskaitant šį.
Talking Tom Jetski 2 Casual fqx